Wie?

Maarten van Heeswijk (’57)

Uitdaging

Ik heb door de jaren heen goed en slecht management ervaren. Het verschil zit in de aandacht die men voor elkaar heeft. De goede manager zorgt ervoor dat zijn/mensen gemotiveerd zijn, stimuleert om beter te worden en ondersteunt daar waar nodig. Mensen, teams en organisaties hebben immers anderen nodig om te ontwikkelen.
Door mijn eigen professionele ontwikkeling tot senior coach (Opleiding bij de Coaching Academy International) alsmede het inzetten, wanneer nodig, van mijn ervaring in management in zowel het bedrijfsleven als in de topsport, kan ik bijdragen in de ontwikkeling van anderen. En ja, ook ik heb mijn successen en teleurstellingen gehad op de diverse gebieden. Dit heeft mij gevormd tot wie ik nu ben.

Zelfsturing‘ en ‘eigen verantwoordelijkheid‘ bevorderen, zowel individueel als in teamverband.

Dit alles was voor mij de reden om in 2007 MaarHees Coaching & Consultancy te starten.
Sinds 2010 ben ik tevens verbonden als opleider en personal coach aan de ‘Master in Coaching’, een van de top-opleidingen van het Johan Cruyff Institute te Amsterdam/Barcelona waar sport, bedrijfsleven, overheid en privé samenkomen.

Algemene voorwaarden
Ik conformeer mij aan de voorwaarden van de Nederlandse beroepsorganisatie voor coaching (NOBCO). NOBCO Ethische Code en NOBCO Klachten procedure
Licenties en Legitimatie
– Insights Discovery Practioner (Personal, Sales & TeamDevelopment)
– DISC gecertificeerd en Drijfveren specialist
– Senior Coach (EMCC/EQA-Senior Practitioner)
Samenwerking
Dirk Heuff: Business development
Links
Bewustzijn vergroten
JCI James Rowe: Trust yourself
Linkedin-profiel
Wikipedia
Coaching Academy International