Wie?

Maarten van Heeswijk (’57)

Uitdaging

Mensen, teams en organisaties hebben anderen nodig om te ontwikkelen.

Dit was voor mij de reden om MaarHees Coaching & Consultancy te starten.
Door het inzetten van mijn ervaring in management in zowel het bedrijfsleven als in de topsport alsmede door mijn eigen professionele ontwikkeling tot senior coach kan ik bijdragen in de ontwikkeling van anderen. Anderen uitdagen en ondersteunen. ‘Zelfsturing’ en ‘eigen verantwoordelijkheid’ bevorderen. Zowel individueel als in teamverband.

Ik maak gebruik van coach trajecten, teamontwikkeling programma’s, coachend leidinggeven, workshops, business development, en Insights Discovery. Tevens werk ik samen met diverse specialisten.

Op mijn eigen levensweg, met prachtige pieken en diepe dalen, heb ik veel mensen ontmoet die opgesloten zaten in hun eigen overtuigingen en zich niet (meer) konden verbinden met hun omgeving, hun mensen, met als gevolg energieverlies en spanning. Dit kan leiden tot disfunctioneren en burn-out.

Sinds 2009 ben ik verbonden als opleider en personal coach aan de ‘Master in Coaching’, een van de top-opleidingen van het Johan Cruyff Institute te Amsterdam/Barcelona.

Bedrijfsleven & Sport
20 jaar heb ik met plezier gewerkt in het management en de directie van een voorraadhoudende staalhandel met verschillende vestigingen in Nederland en Noorwegen. Binnen deze organisatie was de uitdaging om samen een continue klantgerichte winstgevende prestatie te leveren in een veranderende markt. Een balans tussen processen en mensen afgestemd op de behoefte van de klant. Een continue klantgerichte mentaliteit!
Als speler, coach en team manager in de hockey- en golfsport heb ik verschillende processen ervaren op topniveau alsmede individuele ontwikkeling of stagnatie kunnen waarnemen. Teamdynamiek, teamontwikkeling, ‘individuele keuzes maken’, mentale weerbaarheid , winst & verlies.

Algemene voorwaarden
Ik conformeer mij aan de voorwaarden van de Nederlandse beroepsorganisatie voor coaching (NOBCO).

Licenties en Legitimatie
– Insights Discovery Practioner (Personal, Sales en TeamDevelopment) sinds 2007
– Senior Coach (EMCC/EQA-Senior Practitioner) 2011

Samenwerking
Dirk Heuff: Business development
Willem-Ahrend van Hattem : Executive search
Bastiaan Ruitenga: Doorzettingsvermogen
Vincent Aelbers: Vergroot vakmanschap van professionals in de zorg

Links
JCI James Rowe: Interview
Linkedin-profiel
Wikipedia